top of page
Melinda Rutgers-Bosman portret recensies

Recensies

"Super geslaagd!!! Allemaal tranen met tuiten, heel ontroerend. Nogmaals heel veel dank voor de geweldige service!!!"

Fijne reactie n.a.v. een geslaagd dubbelportret. Oktober 2017

Please reload

Sterk beeld met zacht kleurgebruik. Kwetsbare ogen. Bijzondere beelduitsnede en goed geschilderde details. We hebben bewondering voor het feit dat je je op deze manier laat zien. Goed doorwerkt, mooi materiaalgebruik.

Kunstcommissie Kunstcongres 2017

KAF Almere

Please reload

Melinda portret

Melinda is een professionele en volwassen kunstenares. Haar portretten zijn levensecht en met gevoel voor kleurstelling en detail geschilderd. 

Onder de indruk van de door Melinda gemaakte portretten die zij op Facebook toonde, heb ik gevraagd of zij een portret van mijn overleden schoonmoeder wilde schilderen.

Melinda gaat grondig en serieus te werk. Na een plezierige intake waarin zij met mij alle wensen en verwachtingen heeft doorgesproken, heeft zij eerst een houtskoolschets gemaakt om te zien of het portret aan mijn verwachtingen voldeed. Pas na mijn goedkeuring en afstemming over het formaat, de kleurstelling en verfsoort, heeft zij het definitieve portret gemaakt. Ook gedurende het proces ben ik steeds op de hoogte gehouden over de voortgang. Echt heel fijn en met een prachtig resultaat! De afbeelding van mijn schoonmoeder heeft inmiddels een mooi plekje bij mijn schoonvader in huis gekregen. Mijn man en ik waren zelfs zo onder de indruk van het resultaat dat wij zelf de houtskooltekening hebben afgenomen. Dit is zeker niet de laatste opdracht aan Melinda geweest!

Chantal Tippens-Rooze

December 2015

Please reload

Penselen
bottom of page