Zoeken
  • Melinda Rutgers

Wat te doen dit weekend?

Is het jullie ook opgevallen dat er in ene zó veel kunst te bewonderen is in september en oktober?Kunstmarkten, art fairs, kunst(fiets)routes, atelierdagen, tentoonstellingen, we hoeven ons deze maanden niet te vervelen. Sterker nog, we zullen keuzes moeten maken. Dat geldt ook voor mij. Laat ik me als deelnemer of als bezoeker onderdompelen in creativiteit?


Kunstenaars hebben kennelijk niet stilgezeten. Ik wel een tijdje, maar sinds een paar maanden gebruik ik mijn penselen en olieverf weer. En ik geniet ervan. Hopelijk voelen jullie dat ook bij het bekijken van mijn werk. Voor komend weekend heb ik mijn keuze gemaakt. Ik doe mee aan Kunstroute Aalsmeer.


Voor degene die nog moeten kiezen: kom zaterdag 18 of zondag 19 september naar 'De Oude Veilling' in Aalsmeer. Een prachtig historisch gebouw met een berg aan geschiedenis en dit weekend met een even grote berg aan kunst. Veel plezier.


9 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven