top of page
Melinda portret nieuws

   Nieuws

Hier vindt u een overzicht met nieuwtjes, en met exposities en andere gelegenheden waar het werk van Melinda te zien is. Buiten deze gelegenheden om kunt u natuurlijk ook een afspraak maken. Stuur een berichtje via het contactformulier of bel gerust.

Kunstroute Qua Kunst & Ambacht 2019

Kunst in De Kwakel

Vorig jaar niet meegedaan, maar dit jaar ben ik weer van de partij. Dit keer mag ik mijn werk uitstallen bij Bruinsma Natuurlijk! aan de Noorddammerweg. Zaterdag 26 en zondag 27 oktober van 12.00 tot 17.00 uur.

Vertegenwoordigd door 'Kunst met een Koekje' Maarssen

Portret in opdracht nu ook via galerie mogelijk

Mijn zelfportret 'confrontatie' hangt aan de muur bij galerie 'Kunst met een Koekje'. Zij vertegenwoordigen mij en bemiddelen bij portret in opdracht. Het is een laagdrempelige galerie, waar je lekker makkelijk binnen stapt. Ook voor workshops en de allerleukste unieke cadeautjes.

Deelname kunstcongres 2019

Ook al was het maar voor één dagje, ik vond het idee dat één van mijn werken mocht pronken aan een wand in Museum Jan van der Togt in Amstelveen al een hele eer!

In de krant!

Een artikel over mij en mijn werk in het Witte Weekblad van 9 september 2018. Klik op de foto voor het volledige bericht.

Diploma binnen

De 2-jarige opleiding tot portretschilder aan Portretschool Amsterdam succesvol afgerond.

Op 16 juni heb ik mijn diploma in ontvangst mogen nemen van Liesbeth van Keulen. Nu dus zelfs "gediplomeerd portretschilder". 

Eindexamenexpo

Rondom: een mens en zijn ruimte

15 juni: 13 -17 uur

16 juni: 13 - 18 uur

17 juni: 13 - 17 uur

Vernissage 16 juni 2018 om 16.00 uur

WG Kunst - Amsterdam

Marius van Bouwdijk Bastiaansestraat 28

Twee maanden lang te zien

Dorpshuis De Quakel

Van 3 november 2017 tot 3 januari 2018 is het werk van Melinda te bekijken in Dorpshuis De Quakel in De Kwakel. Zowel oud als nieuw werk. Portret en vrij werk, verdeeld over de diverse ruimten in het dorpshuis. Voor meer informatie www.dequakel.nl.

Het was weer super

Qua Kunst & Ambacht | 28 en 29 oktober 2017 kunstroute in De Kwakel

Met nieuw werk stond Melinda opnieuw in het Dorpshuis De Quakel tijdens de kunstroute Qua Kunst & Ambacht. 

Open dag Portretschool Amsterdam

21 mei 2017

Open middag en overgangsexpo van de eerstejaars van de opleiding tot portretschilder. Melinda en mede-studenten laten hun resultaten zien. 

Kunstcongres Kunstlinie Almere Flevoland

27 maart 2017

Kunst is niet alleen voor de kunstenaars een verrijking, ook voor organisaties draagt kunst bij aan meer creativiteit. Kunst verbindt en inspireert. Expositie, informatiemarkt en netwerken.

Eerste overzichtsexpositie van Melinda

29 en 30 oktober 2016 - Qua Kunst & Ambacht in De Kwakel

Voor de allereerste keer zijn de werken van Melinda in het openbaar te bekijken. Een overzicht van schilderijen tot nu toe. 

Wedstrijd 'My painty - zelfportret als schilder'

4 t/m 8 juni 2016 in de bagagehal van Loods 6

Deelname aan de wedstrijd en expositie die gehouden werd ter gelegenheid van de lustrumviering van de Portretschool in Amsterdam. Helaas niet gewonnen, maar heerlijk om zoveel mooie complimenten in ontvangst te mogen nemen!

Please reload

bottom of page